Nytt sommar nummer av Hos Oss

Magasinet Hos Oss är alltid fullmatad med reportage, nyheter och matnyttig information. Tidningen delas ut till alla hushåll i Strängnäs kommun tre gånger om året, i mars, juni och november.

I Hos Oss får du ta del av information från alla våra verksamhetsområden och även följa med bakom kulisserna på våra anläggningar eller hemma hos våra kunder. Ett nytt nummer av Hos Oss är ute nu och du kan som vanligt läsa magasinet digitalt här på sevab.com. Nedan ser du några av artiklarna från senaste numret. Trevlig sommarläsning! 

Föreningen med pippi på fåglar

Du som väljer att teckna elavtalet Strängnäs-el är med och stöttar det lokala föreningslivet. En av föreningarna som ingår i samarbetet är Strängnäs Ornitologiska Klubb.

Vilken återvinnare är du?

För att minska det övriga avfallet behöver vi alla dra åt samma håll, oavsett om vi är nybörjare, proffs eller veteraner inom sortering. Vilken återvinnare är du?

Teknikspindeln i VA-nätet

Vatten och avlopp är ett stort, spännande och komplext område som omfattar många olika yrkesroller. Följ med i rörnätsteknikerns fotspår.

Lokalproducerad solkraft i ditt elavtal

Utvecklingen som sker inom förnybar energi är spännande. Den förnybara framtiden behöver inte knacka på hos oss. Vi har redan öppnat dörren och släppt in solen i ditt elavtal.