""

Nytt höstnummer av Hos Oss

Magasinet Hos Oss är alltid fullmatad med reportage, nyheter och matnyttig information. Tidningen delas ut till alla hushåll i Strängnäs kommun tre gånger om året, i mars, juni och november.

I Hos Oss får du ta del av information från alla våra verksamhetsområden och även följa med bakom kulisserna på våra anläggningar eller hemma hos våra kunder. Ett nytt nummer av Hos Oss är ute nu och du kan som vanligt läsa magasinet digitalt här på sevab.com. Nedan ser du några av artiklarna från senaste numret. Trevlig läsning! 

Vem är du inför krisen?

Tre dygn utan vatten och el, hur känns det? Vi är vana vid vardagens bekvämligheter, men i en krissituation förväntas du kunna klara dig själv i 72 timmar utan hjälp från myndigheter. 

Sopbil i naturen

Så återvinner vi dina värdesaker

Du kanske trodde att vi åkte runt och samlade in sopor i våra sopbilar? Absolut inte! Våra så kallade sopbilar är i själva verket värdetransporter. 

Längdskidor

Föreningen som snöat in på skidor

Du som väljer elavtalet Strängnäs-el är med och stöttar det lokala föreningslivet. En av föreningarna som ingår i samarbetet är Strängnäs Skidklubb.

""

Tack för lånet av vattnet

Vi lånar vårt vatten av kommande generation och dricker samma vatten som dinosaurierna drack. Allt vatten på jorden cirkulerar i ett evigt kretslopp.