Kundtidningen Hos Oss

Vår kundtidning Hos Oss är alltid fullmatad med reportage, nyheter och matnyttig information. Tidningen delas ut till alla hushåll i Strängnäs kommun tre gånger om året, i mars, juni och november.

I Hos Oss får du ta del av information från alla våra verksamhetsområden och även följa med bakom kulisserna på våra anläggningar eller hemma hos våra kunder. Ett nytt nummer av Hos Oss är ute nu och du kan som vanligt läsa tidningen digitalt här på sevab.com. Nedan ser du några av artiklarna från senaste numret. Trevlig läsning! 

Den hemtrevliga katten.

I idylliska Mariefred finns flera mysiga kafeér, ett av de mest älskade anrika heter Blå Katten. Läs om den föredetta eknomichefen Christina som fick sin önskan uppfylld och numer driver ett eget kafé.

Hockeyglädje

- Ishockey innehåller allt. Kamp, taktik, glädje och gemenskap. Inom ishockey slår hjärta hjärna. Med det menar vi att den som vill mest och kämpar bäst har störst chans att vinna, säger Johan Lindholm, en av styrelsemedlemmarna inom Åker/Strängnäs HC.

Möt Monica Gyulai, VA-detektiven

Rent vatten i kranen - varje dag, året runt. En självklarhet för att vardagen ska fungera. Men bakom kulisserna krävs stora insatser för att leverera dricksvatten till alla i Strängnäs kommun. Här får ni en inblick bakom kulisserna i Monicas arbete som GIS-tekniker.