Till sidans huvudinnehåll

Fulladdat batteri - från morgon till kväll

Smart, säkert och kostnadseffektivt. Tre bra argument till varför du ska använda en laddbox när du laddar din elbil eller laddhybrid hemma hos dig.

Elbil på väg

Rotavdrag för laddbox hemma – det här gäller

Från den 1 januari 2021 införs ett grönt rotavdrag för ”Grön Teknik” som bland annat gäller för installation av laddbox hemma. Här kan du läsa mer om det gröna rotavdraget.

Närbild på en elbils ladduttag

Här är allt du behöver veta om elbilsladdning

I startgroparna för att skaffa elbil och har funderingar kring hur det funkar med laddning? Här finns allt du behöver veta om elbilsladdning.

Ladda din elbil med en laddbox som har lastbalansering

Ladda din elbil med en laddbox som har lastbalansering

När du laddar elbilen eller laddhybriden med en laddbox i ditt hem under natten gör du det säkert och kostnadseffektivt samtidigt som det gynnar elsystemet.

Bil som laddas

Kan en elbil laddas i det vanliga eluttaget?

Du kan ladda bilen i ditt vanligt eluttag hemma hos dig, men det är ingenting vi rekommenderar dig att göra. Läs om varför du inte ska ladda elbilen i ett vanligt eluttag.

Ladda en elbil - hur lång tid tar det?

Ladda en elbil - hur lång tid tar det?

Ladda hemma via laddbox eller på stan i laddstolpe? Här kan du läsa om hur lång tid det tar att ladda en elbil och vad det är som påverkar laddtiden.

Elbil som laddas

Så minskar du risken för brand i elbilen

Att minska risken för överhettning och brand är relativt enkel. Ladda bilen med en laddbox! Här kan du läsa mer om hur du kan minska brandrisken i elbilen.

Vad kostar det att ladda en elbil?

Vad kostar det att ladda en elbil?

Så mycket kostar det att ladda din elbil och köpa en laddbox.

Närbild på en elbils ladduttag

Laddstolpe för företag - ladda bilen på jobbet

Tillsammans med vår samarbetspartner mer erbjuder vi dig premiumlösningar för elbilsladdning, oavsett om du är ute efter en standardlösning eller något skräddarsytt.

Bil som laddas

Laddstolpe för brf - så fungerar det

Är du ute efter en standardlösning eller vill du ha något skräddarsytt? Med vår samarbetspartner Mer Sweden kan vi erbjuda dig och din brf premiumlösningar för elbilsladdning.