Till sidans huvudinnehåll
Tränare i Stallarholmens SK

En hundraåring som satsar ungt

Du som väljer elavtalet Strängnäs-el är med och stöttar det lokala föreningslivet. En av föreningarna som ingår i samarbetet är Stallarholmens SK.

Stallarholmens Sportklubb är en förening med anor. I år fyller föreningen 100 år, vilket förstås kommer att firas. I Stallarholmens SK spelas fotboll, men några mindre sektioner finns för löpning, cykel och triathlon. De flesta i Stallarholmen har varit aktiva eller kommit i kontakt med föreningen på ett eller annat sätt, exempelvis i samband med Stallarholmsloppet som föreningen anordnar årligen. Den större delen av verksamheten är dock inriktad mot fotboll.

– Vi har som bas kommunens bästa fotbollsanläggning, Toresunds IP. Det är en bra grund för vår verksamhet, konstaterar Ola Eriksson, vice ordförande och ledare för Pojkar 08/09.

Klubbens målsättning är att engagera fler ungdomar och se till att de får en bra fotbollsutbildning. 

Våra satsningar riktas de närmaste åren mot ungdomslagen. Bredd går före topp och verksamheten ska genomsyras av fair play för en bra  fotbollsuppfostran.

För ett år sedan beslutade styrelsen att ta dåvarande division 4-laget ur serien och börja om i division 7 för att ge de unga spelarna möjlighet att spela i Stallarholmen. Det slog väl ut och en stor del av truppen, numera i division 6, består nu av egenfostrade ungdomar.

– Och i år utökar vi ungdomslagen och skapar ett damlag, något vi inte haft sedan 80-talet, säger Ola Eriksson.

Genom att teckna ett elavtal hos Strängnäs-el stöttar du föreningen och hjälper dem att växa. 

Vad betyder det för er?

– Strängnäs-el betyder väldigt mycket! Liksom all typ av sponsring går bidraget från Strängnäs-el till lagen i form av material, planhyror, seriekostnader, domarkostnader samt support för eventuella cuper för ungdomslagen.

Vem kan bli medlem hos er?

– Alla är välkomna till oss. Vi har 300 medlemmar och många har familjemedlemskap i klubben, säger Ola.

Strängnäs-el emblemsköld

Strängnäs-el - lokalt och smart

Strängnäs-el är elavtalet med lokalproducerad och förnybar el till en smart prismix som dessutom gynnar föreningslivet.

Föreningar inom Strängnäs-el

Föreningar inom Strängnäs-el

49 föreningar i Strängnäs representerar elavtalet Strängnäs-el. Här kan du se hela listan med föreningar.