Till sidans huvudinnehåll
Familj som åker bil

Ladda längs vägen

Nu installerar vi laddstationer på en rad olika platser i Strängnäs tillsammans med Sveriges största publika laddoperatör Mer Sweden. Det innebär att du kan ladda din elbil på ett smidigt sätt när du behöver det, på över 700 platser runtom i Sverige.

Vad kostar det att ladda en elbil på laddstation?

Med abonnemang betalar du bara för elen du laddar och får en överskådlig faktura över din laddning, du har dessutom ingen bindningstid. Du kan se aktuella priser här på Mer Swedens hemsida. För att ladda på stationerna i Mer Sweden's publika laddnätverk behöver du ladda ner appen Mer Connect Sverige, vilket är en app för publika laddstationer. Med appen kan du starta, stoppa och betala för din laddning. 

Hur fungerar en laddstation?

Att ladda din elbil på en laddstation är inte svårare än att tanka bilen på en bensimack. Vår samarbetspartner Mer Sweden har ett av Sveriges största publika nätverk av laddstationer. Laddstationerna passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och finns längs motorvägar och på bensinstationer.

App för publika laddstationer

För att ladda på publika stationer i Mer Sweden's publika laddnätverk behöver du appen Mer Connect. Med appen kan du starta, stoppa och betala för din laddning. 

Hitta laddplats

Med Mer Sweden's app finns alltid närmaste laddplats tillgänglig direkt i mobilen. Du hittar även alla laddstationer i det publika laddnätverk via laddkartan.