Kristina Hansen, Strängnäs Sportdykarklubb

Strängnäs Sportdykarklubb är Årets förening 2020!

För sjätte året i rad delar vi ut pris till eldsjälar inom föreningslivet. I år går utmärkelsen till Strängnäs Sportdykarklubb.

En aktiv klubb som med glädje och engagemang i alla åldrar gör en insats för sin närmiljö, sina medlemmar och sist men inte minst för Strängnäs-el.

Så lyder motiveringen till att Strängnäs Sportdykarklubb utses till Årets förening. Årets förening vinner 15 000 kronor. Kristina Hansen, sekreterare i Strängnäs Sportdykarklubb, tar emot blommor och diplom med ett stort leende.

- Det är fantastiskt kul att vi blir utsedda till Årets förening. Vilken ära! Vi är jätteglada över samarbetet med Strängnäs-el. Det ger oss mycket i form av både nätverk och tillskott till föreningens kassa, säger hon.

Om Strängnäs-el

49 föreningar i Strängnäs kommun representerar elavtalet Strängnäs-el. Ambassadörskapet innebär att föreningen marknadsför Strängnäs-el till sina medlemmar och supporters. Därmed får föreningen ta del av SEVABs sponsringsbidrag. Kunder som tecknar elavtal kryssar för vilken förening de vill sponsra. Ju fler kryss från kunder en förening får, desto större blir bidraget till föreningen.

Här är kriterierna för Årets förening:

  • Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Strängnäs-el.
  • Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.
Illustration av föreningssköld omgiven av lagerkransar

Dags att nominera Årets förening

Hjälp oss att utse Årets förening 2022 genom att nominera din favoritförening.

Henrik Ehrin håller upp diplom.

Stallarholmens Sportklubb - Årets förening 2019

Med stort engagemang, fokus och hjärta har föreningen bidragit till ett starkt resultat både sportsligt och i sitt ambassadörskap för Strängnäs-el. Tack Stallarholmens SK för att ni bidrar till en positiv utveckling för er hembygd.