Till sidans huvudinnehåll

Fast pris

Vårt elavtal som ger trygghet på sikt med samma elpris över längre tid.

Trygghet på sikt med fast elpris

När du väljer ett elavtal med ett fast elpris får du trygghet som varar under längre tid. Under hela din avtalsperiod har du samma pris för din el, dygnet runt och året om. På så sätt vet du exakt vad ditt elpris blir och behöver inte oroa dig för prisförändringar på elmarknaden. Och du, din el är dessutom fossilfri.

Vad är ett elavtal med fast elpris?

När du väljer att teckna ett avtal med fast elpris får du samma pris per kilowattimme dygnet runt, året om under hela din avtalsperiod. Oavsett när vilken tid på dygnet du använder mest el. Hos oss kan du välja att teckna ett avtal med fast elpris i ett, två, tre eller fem år. I ditt elpris ingår priset för elcertifikat, sedan tillkommer en månadsavgift. Här ser du alla våra aktuella elpriser och fasta avgifter. Du kan även teckna ett elavtal med rörligt elpris vilket innebär att priset styrs av elmarknaden och baseras på elbörsens spotpriser, vilket gör att din elkostnad kan variera från månad till månad. 

Varför ska du välja fast elpris?

Det finns många anledningar till varför du ska välja ett elavtal med fast elpris. Du får koll på vad elen kommer att kosta varje månad och kan samtidigt känna dig trygg eftersom priset är bundet under hela din valda avtalsperiod. På så sätt behöver du inte oroa dig om elpriserna går upp. Dessutom väljer du själv hur länge du vill binda upp dig.

Passar ett fast elavtal dig?

Vilken typ av elavtal som passar dig bäst beror på olika faktorer. Ska du teckna avtal för villa, sommarhus eller lägenhet? Ja, hushållet spelar stor roll i valet av elavtal eftersom hushållstyperna förbrukar olika mycket el. Ett fastprisavtal passar dig som har en högre elförbrukning och som till exempel bor i villa eller radhus.

Vi är ett schysst elbolag

Vi är certifierade med Schysst elhandel, ett certifikat som sätter tydlighet och ärlighet mot kund i fokus. Läs mer om Schysst elhandel här.

Avtalsvillkor för privatkunder

sarskilda_villkor_for_elavtal_2024_1_sevab.pdf

sarskilda-villkor-for-forsaljning-av-el-fran-anvisat-elhandelsforetag-till-konsument-rev-2-1.pdf

allmanna-avtalsvillkor-el-2012-k-rev-2-1.pdf
Ikoner för olika kontaktvägar

Vi hjälper dig att välja elavtal

Det är inte alltid lätt att välja elavtal när det finns en uppsjö av olika elhandelsföretag som slåss om din uppmärksamhet. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det elavtal som passar dig bäst. 

Grönskande skog med björkar

Gör ett klimatsmart val till ditt elavtal

Genom att lägga till Bra Miljöval eller Solkraft till ditt elavtal får du el som kommer från 100 % förnybara energikällor.

Brygga vid stilla sjö i solnedgång

Elens ursprung

Hur produceras den el vi säljer och vad har vår elproduktion för påverkan på miljön?