Lokalt och smart med Strängnäs-el

Med Strängnäs-el får du lokalproducerad och förnybar el till en unik prismix med både rörligt och fast elpris. När du tecknar Strängnäs-el får du även möjlighet att bestämma vilken lokal förening som SEVAB ska sponsra.

Teckna ett vardagsvänligt elavtal

All el vi säljer är fossilfri. Vi har närproducerad el och el från förnybara källor. Vi är ditt lokala elbolag och vår vinst går tillbaka till din vardag.

Lokalproducerad el

Elavtalet Strängnäs-el består av ursprungsmärkt och lokalproducerad el från biomassa, vilket räknas som förnybar energikälla. Det är unikt för detta elavtal, så vill du ha lokalproducerad och förnybar el ska du välja Strängnäs-el.

70 % möjlighet och 70 % trygghet

Strängnäs-el består av en unik prismix av både fast och rörligt elpris. Under vintersäsongen (1 oktober till 31 mars) betalar du 70 procent av elförbrukningen till fast pris och 30 procent till rörligt pris. Under sommarsäsongen (1 april till 30 september) är det tvärtom – då betalar du 70 procent till rörligt pris och 30 procent till fast pris. Det gör att du kan känna dig trygg om elpriset går upp och smart när elpriset går ner.

Strängnäs-el gynnar föreningslivet

Det lokala föreningslivet ligger oss varmt om hjärtat. Du som tecknar Strängnäs-el får möjlighet att bestämma vilken förening som SEVAB ska stödja. Du kan välja bland 48 olika föreningar - se listan med alla föreningar här. Vill du ha Strängnäs-el utan att göra ett föreningsval fördelar vi bidraget jämnt mellan alla våra föreningar. 

 

Ikoner för olika kontaktvägar

Vi hjälper dig att välja elavtal

Det är inte alltid lätt att välja elavtal när det finns en uppsjö av olika elhandelsföretag som slåss om din uppmärksamhet. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det elavtal som passar dig bäst. 

Barn i idrottslag håller i pokal

Anmäl din förening till Strängnäs-el

Vill din förening också vara ambassadör för vårt populära elavtal Strängnäs-el och ta del av vår sponsring? Skicka in en intresseanmälan här.

Brygga i soluppgång

Elens ursprung

Hur produceras den el vi säljer och vad har vår elproduktion för påverkan på miljön?