Bild på ljusslinga utomhus mot en skymningshimmel

Det bästa av två världar med Mixpris

Mixpris är det perfekta elavtalet för dig om du vill ha kontroll på dina elkostnader och samtidigt gynnas när elpriset är lågt. Mixpris är ett smart elavtal som består av 50 procent fast pris och 50 procent rörligt pris. Det bästa av två världar i ett och samma elavtal!

Teckna ett vardagsvänligt elavtal

All el vi säljer är fossilfri. Vi har närproducerad el och el från förnybara källor. Vi är ditt lokala elbolag och vår vinst går tillbaka till din vardag.

Vad är ett mixprisavtal?

Genom att välja ett mixprisavtal som ditt elavtal väljer du ett elavtal som både har fast och rörligt elpris. Det ger dig kontroll över kostnaden för hälften av elförbrukningen genom att den halvan är låst till ett fast elpris samtidigt som du följer marknadens börspriser och kan dra nytta av när det rörliga elpriset är lågt. En blandning av fast och rörligt elpris minskar och sprider risken för ett högt elpris. 

När du tecknar Mixpris bestämmer du själv hur lång bindningstid du vill ha – 1,2,3 eller 5 år. Oavsett vilken bindningstid du väljer behåller du det fasta elpriset under hela din avtalsperiod.

Varför ska du välja Mixpris?

En mix mellan fast och rörligt elpris minskar och sprider risken för ett högt elpris eftersom den ena halvan av förbrukningen är låst till ett fast elpris medan den andra halvan följer marknades börspriser så att du kan gynnas när elpriset är lågt. 

Hos oss får du fossilfri el

Vi tycker att det är en självklarhet att elen ska vara producerad av fossilfria energikällor, det vill säga biomassa, sol-, vind-, vatten- och kärnkraft. Därför kan du räkna med att du får fossilfri el hos oss, oavsett vilket elavtal du väljer. Om du vill ha ett extra schysst elavtal kan du dessutom välja till Bra Miljöval och Solkraft till ditt elavtal.

Vi är ett schysst elbolag

Vi är certifierade med Schysst elhandel, ett certifikat som sätter tydlighet och ärlighet mot kund i fokus. Läs mer om Schysst elhandel här.