Fotboll på gräsplan

Ett elbolag som ger tillbaka

Hos oss på SEVAB är ett elavtal mycket mer än bara ett elavtal. Elen är är fossilfri och vi har närproducerad el och el från förnybara källor – precis som många andra elbolag. Vi är även vinstdrivande, precis som alla andra elbolag. Det som skiljer oss från de andra elbolagen är att vinsten går tillbaka till din vardag. Med hjälp av vår vinst bidrar vi med exempelvis cykelbanor och fotbollsmål, levande bibliotek och utegym. Så här funkar det.

Inte ett vanligt elbolag

Vi är ditt lokala elbolag som erbjuder elavtal som passar för alla boendeformer och familjer. Vi verkar samtidigt för att din vardag ska fungera. När du tecknar ett elavtal hos oss får du alltid fossilfri el, vilket vi anser är en självklarhet. Däremot är det en sak som skiljer oss från andra elbolag.

 

”Det gynnar alla Strängnäsbor i vardagen – du vinner, miljön vinner, staden vinner.” 

 

När ett bolag går med vinst, kan en del betalas ut till ägarna genom utdelning. Eftersom vi ägs av Strängnäs kommun, går vinsten tillbaka till kommunen och används i kommunens välfärdsuppdrag. Pengarna kan användas till mycket, som upplysta promenadstråk, cykelbanor, nya fotbollsmål och satsningar på att få unga i arbete.

elbolagfritid-liten.jpg

Elbolaget som bidrar till din vardag

Vår vinst går på så sätt inte tillbaka till vilka aktieägare som helst, utan till oss alla som bor och lever i Strängnäs kommun. Det är inte vi som bestämmer vad vårt bidrag ska användas till, utan det är upp till Strängnäs kommun som bestämmer vilka satsningar som behövs.

För varje insats som görs kan vi alla vara med och bidra. Oavsett om det är att förse skolbarn med reflexvästar, anlägga en ny lekpark eller skapa ett levande bibliotek .

– Det gynnar alla Strängnäsbor i vardagen – du vinner, miljön vinner, staden vinner, säger Fredrik Stake, chef Marknad och försäljning på SEVAB.

Så teckna inte vilket elavtal som helst, teckna ett vardagsvänligt elavtal.