Till sidans huvudinnehåll

Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare är Årets förening 2021!

I år går utmärkelsen Årets förening till Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare, en förening som sätter gammal som ung i rörelse.

Sätter gammal som ung i rörelse, året runt i både skog och stad. Välkomnande, positiv och med aktiviteter för alla är föreningen en förebild som ambassadör för Strängnäs-el.

Så lyder motiveringen till att Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare (SMOL) utses till Årets förening. Årets förening vinner 15 000 kronor. Fredrik Lundström, ordförande för Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare, tar emot blommor och diplom med ett stort leende på inspelningen av den digitala årsträffen för Strängnäs-el. 

- Det är otroligt ärande att få detta pris! Jag vill rikta ett stort tack till alla våra medlemmar som är så otrolig engagerande och som verkligen hjälper oss i föreningen, säger han.

Se finalistfilmen om Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare

Kriterier Årets förening

  • Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Strängnäs-el.
  • Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.
Kristina Hansen, Strängnäs Sportdykarklubb

Strängnäs Sportdykarklubb är Årets förening 2020!

För sjätte året i rad delar vi ut pris till eldsjälar inom föreningslivet. I år går utmärkelsen till Strängnäs Sportdykarklubb.

Barn i idrottslag håller i pokal

Anmäl din förening till Strängnäs-el

Vill din förening också vara ambassadör för vårt populära elavtal Strängnäs-el och ta del av vår sponsring? Skicka in en intresseanmälan här.