Till sidans huvudinnehåll

Anmäl din förening till Strängnäs-el

Som ambassadör för vårt populära och lokala elavtal Strängnäs-el får din förening vara med och ta del av vårt sponsringsbidrag. Anmäl din förening innan 1 september 2023 för att komma med som ambassadör för Strängnäs-el 2024.

Att vara ambassadör för Strängnäs-el innebär att din förening marknadsför elavtalet Strängnäs-el till era medlemmar och supporters och därmed får ta del av vårt sponsringsbidrag. Exakt hur mycket din förening får beror på hur många kunder som kryssat för och valt just din förening. Det betyder att ju fler kunder som tecknar Strängnäs-el och väljer din förening – desto större blir sponsringen till er. 

Vilka föreningar kan vara med? 

För att få bli ambassadör ska din förening drivas ideellt inom idrott eller kultur, vara religiöst och politiskt obunden och inte ha någon oetisk inriktning. Föreningen ska verka inom vårt kundområde samt ha en aktiv verksamhet för sina medlemmar. Om din förening har ett eget elabonnemang ska SEVAB vara leverantör av elavtalet. Styrelse- och ledarrepresentanter förbinder sig att delta på de utbildningar och möten som vi kallar till, som i dagsläget anordnas en gång per år. 

För att bli ambassadör för 2024 behöver vi ha din intresseanmälan senast 1 september 2023.  

Föreningar inom Strängnäs-el

Föreningar inom Strängnäs-el

49 föreningar i Strängnäs representerar elavtalet Strängnäs-el. Här kan du se hela listan med föreningar.

Strängnäs-el emblemsköld

Strängnäs-el - lokalt och smart

Strängnäs-el är elavtalet med lokalproducerad och förnybar el till en smart prismix som dessutom gynnar föreningslivet.