Till sidans huvudinnehåll

Strängnäsbygdens ryttarförening utsedd till Årets förening 2022!

Utmärkelsen Årets förening inom samarbetet med vårt elavtal Strängnäs-el går i år till Strängnäsbygdens ryttarförening, en förening som har stark vi-känsla!

En förening som sprider positiv anda och har en stark vi-känsla. De erbjuder en plats för alla oavsett ålder, bakgrund eller erfarenhet. De gör oss stolta med sitt engagemang och synliga ambassadörskap för Strängnäs-el.

Så lyder motiveringen till att Strängnäsbygdens ryttarförening utses till Årets förening och därmed vinner 15 000 kronor.

-Vi i juryn är väldigt stolta över att dela ut priset Årets förening till Strängnäsbygdens ryttarförening. Det är en förening som är inkluderande oavsett ålder och tidigare erfarenhet som dessutom visar stort engagemang för sitt Ambassadörskap för Strängnäs-el, säger Ulrika Thorén, säljkoordinator och ansvarig för Strängnäs-els ambassadörer.

Se finalistfilmen om Strängnäsbygdensryttarförening

Kriterier Årets förening

  • Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Strängnäs-el.
  • Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.

Fakta om utmärkelsen Årets förening

  • Föreningsutmärkelser inom tre kategorier har delats ut inom vårt samarbete med Strängnäs-el under många år. 2020 ersattes de tre kategorierna med utmärkelsen Årets förening.
  • Omröstningen sker genom en öppen nominering där vem som helst får nominera sin favoritförening bland våra ambassadörer för elavtalet. Två finalister och en vinnare utses sedan av intern jury. Den vinnande föreningen får 15 000 kronor och även exponering i vår kundtinding, våra sociala kanaler och här på vår webb.
  • De kriterer finalisterna och vinnaren måste uppfylla är:
    - Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Strängnäs-el.
    - Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.
Ikoner för olika kontaktvägar

Vi hjälper dig att välja elavtal

Det är inte alltid lätt att välja elavtal när det finns en uppsjö av olika elhandelsföretag som slåss om din uppmärksamhet. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det elavtal som passar dig bäst. 

Brygga vid stilla sjö i solnedgång

Elens ursprung

Hur produceras den el vi säljer och vad har vår elproduktion för påverkan på miljön?

Barn i idrottslag håller i pokal

Anmäl din förening till Strängnäs-el

Vill din förening också vara ambassadör för vårt populära elavtal Strängnäs-el och ta del av vår sponsring? Skicka in en intresseanmälan här.