Erbjudande för återvändande kunder

Kul att se dig igen! Som återvändande kund bjuder vi dig på den fasta avgiften de första 12 månaderna när du tecknar ett elavtal med rörligt pris eller rörligt timpris hos oss.

Det rörliga elpriset har varit lågt de senaste månaderna. Gott om vatten i magasinen och perioder med mycket vindkraft har bidragit till detta. Vi börjar nu se lite högre priser, men mycket pekar mot att vi slipper en upprepning av förra vinterns extrema elpriser. Eftersom du har varit kund hos oss tidigare vill vi erbjuda dig ett elavtal med rörligt elpris och 0 kronor i fast avgift under 12 månader.

När du utnyttjar erbjudandet och blir elkund hos oss igen får du:

  • Ett elavtal med rörligt elpris.
  • 0 kr i fast avgift under de första 12 månaderna. Den bjuder vi på (värt 468 kr).
  • Möjlighet att när som helst byta till ett avtal med fast elpris eller mixpris, fortfarande med 0 kr i fast avgift under det som är kvar av dina 12 månader.
  • Om du har mätare med timvis mätning och avräkning kan du få rörligt timpris utan bindningstid. Kontakta kundservice så hjälper de dig.

 

Erbjudandet gäller till 16 november!

Du utnyttjar erbjudandet genom att fylla i formuläret nedan och skriva under med BankID.

 

Karusell i rörelse - rörligt elpris.

Variation och möjlighet med Rörligt pris

Med ett rörligt elpris får du ett marknadsaktuellt elpris som baseras på elbörsen Nord Pools spotpriser. Det gör att din elkostnad varierar från månad till månad. Under hela din avtalsperiod levererar vi dessutom fossilfri el till dig.

Vi är en Schysst elhandlare

För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg när du väljer oss som elhandelsbolag. Därför är vi mycket glada att ha blivit certifierade med Schysst elhandel.