Bild på en kille och en tjej som sitter i en soffa med en laptop i knät

Vi hjälper dig att välja rätt elavtal

Vi vet att det finns en uppsjö av olika elhandelsföretag och elavtal som slåss om din uppmärksamhet. Vi är din lokala elhandlare och vi hjälper dig gärna att välja rätt.

Du som elhandelskund har rätt att vara trygg

Vi kan el. Våra krafthandlare köper, säljer och följer elmarknaden för att förutspå prisförändingar. Vår kundservice är alltid uppdaterade för att kunna erbjuda dig det bästa avtalet hos oss utefter dina behov. Vi finns här och hjälper dig gärna att förklara något som du tycker verkar krångligt när det kommer till att teckna elavtal. 

När vi besöker ditt område

Inför besök när vi vill komma ut till kunder för att prata om elavtal skickar vi ut information om att vi kommer besöka just ditt område. Vi har alltid våra gula arbetskläder med tydlig logga och företagslegitimation som bekräftar att vi kommer från SEVAB Strängnäs Energi. 

Vi är transparenta

Vi är alltid tydliga med vilka villkor du har gällande ångerrätt, uppsägningstid, bindningstid och vad som ingår i priset när vi presenterar ett elhandelsavtal. Vi tror på full transparens och att du som kund ska känna dig trygg när du tecknar avtal hos oss.

Bild på upplyst uteplats

Tips till dig som ska teckna elavtal

Här ger vi dig handfasta tips så att du kan fatta ett genomtänkt beslut när du tecknar elavtal och väljer elleverantör.

Illustration av diagram.

Så fungerar elmarknaden

Elen vi använder produceras både i Sverige och utomlands. All el går in i ett gemensamt stamnät och distribueras ut över hela landet.