Beställ laddbox

Att kunna ladda din elbil när den står parkerad är en av de viktigaste förutsättningarna för att kunna ha elbil. Våra laddboxar passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och är speciellt anpassade för laddning i hemmet.

Som helhetsleverantör hjälper vi dig med hela installationen. Leveranstiden kan variera beroende på arbetsbelastning och tillgången av hårdvara. Vår ambition är att din laddlösning ska vara i drift inom fyra veckor från beställning.  

Standardinstallation

Eftersom installationen av en laddbox görs direkt i din elcentral, ska den alltid utföras av en behörig installatör. Standardinstallation är en trygg och prisvärd tjänst utförd av våra experter på just installation av laddboxar.

Frågor och svar

Du har kanske funderingar om installation av laddbox hemma. Vi hjälper dig att reda ut begreppen och svara på de vanligaste frågor här. 

Ladda på stan

Nu installerar vi laddstationer på en rad olika platser i och utanför stan tillsammans med Sveriges största publika laddoperatör Bee Charging Solutions. Det innebär att du kan ladda din elbil på ett smidigt sätt när du behöver det, på över 700 laddplatser runtom i Sverige.