Till sidans huvudinnehåll

Grattis till din nya bostad och välkommen till Strängnäs!

I inflyttningspresent vill vi ge dig som ny kund ett erbjudande på ett vardagsvänligt elavtal.

Erbjudande på elavtal

Ange rabattkoden NYKUND så bjuder vi på den fasta avgiften i 6 månader oavsett vilket elavtal du väljer. Rabatten gäller för dig som inte redan har ett elavtal hos oss.

Vilka är vi?

Vi är inte vilket elbolag som helst. Vi är det lokala elbolaget som verkar för att din vardag ska fungera och som erbjuder elavtal som passar för alla boendeformer och familjer. Men det finns en sak som som skiljer oss från andra elbolag. Eftersom vi ägs av Eskilstuna kommun går vår vinst tillbaka till kommunen och används i det kommunala välfärdsuppdraget. Pengar som till exempel kan användas till nya fotbollsmål, upplysta promenadstråk, cykelbanor och satsningar på att få unga i arbete. 

Fossilfri el, oavsett vilket elavtal du väljer

Innan du skaffar ett elavtal måste du reda ut om du vill ha ett elavtal med fast elpris eller rörligt elpris eller kanske en mix? Med ett fast elavtal vet du vad din elkostnad blir varje månad eftersom priset inte påverkas av elmarknadens prisförändringar. Med rörligt elavtal varierar elkostnaden varje månad, eftersom det till skillnad från fast elavtal påverkas av priserna på elmarknaden. Med Strängnäs-el får du lokalproducerad el med en mix av både fast och rörligt elpris. Dessutom gynnar du även det lokala föreningslivet när du väljer det elavtalet.

Vi tycker såklart att elen du köper av oss alltid ska vara producerad av fossilfria energikällor, det vill säga biomassa, sol-, vind-, vatten- och kärnkraft. Därför får du alltid det, oavsett vilket elavtal du än väljer hos oss. Om du vill ha ett extra schysst elavtal kan du välja tillvalet Bra Miljöval.

Roddbåt i lugnt vatten

Fast pris — Trygghet på sikt

Med ett fast pris får du samma trygga pris för elen dygnet runt, året om, under avtalsperioden.

Karusell med slänggungor

Rörligt pris — variation och möjlighet

Med ett rörligt pris får du alltid marknadsaktuellt elpris som varierar månad till månad.

Strängnäs-el emblemsköld

Strängnäs-el - lokalt och smart

Strängnäs-el är elavtalet med lokalproducerad och förnybar el till en smart prismix som dessutom gynnar föreningslivet.

Grönskande skog med björkar

Gör ett klimatsmart val till ditt elavtal

Genom att lägga till Bra Miljöval eller Solkraft till ditt elavtal får du el som kommer från 100 % förnybara energikällor.