Till sidans huvudinnehåll
Roddbåt i lugnt vatten

Fast elavtal för företag

Skaffar du ett fast elavtal för ditt företag innebär det att priset för elen är detsamma från månad till månad, vilket innebär en trygghet under en längre tid. På så sätt kan ni ha koll på era elkostnader, oavsett om priset svänger uppåt eller neråt på elbörsen. Här kan du läsa mer om fast elavtal för företag!

Varför fast elpris för företag?

Den främsta fördelen för elavtal med ett fast elpris är att ni på förhand vet vilket pris ni kommer betala varje månad för den el ni använder. Priset gäller  under hela er valda avtalsperiod. Det innebär att ni enkelt får bra koll på era elkostnader och inte behöver oroa er om priserna på elmarknaden skulle stiga. Det som styr er totala elkostnad beror endast på hur mycket el ni förbrukar.

Vilka företag ska välja fast elpris?

De företag som vill ha koll på och kunna budgetera för sina elkostnader  kan med fördel välja ett fast elavtal. Alternativet är ett rörligt elpris, vilket passar bäst för de företag som vill följa elmarknadens utveckling och svängningar.  

Vi hjälper dig mer än gärna att vägleda dig i valet, så du hittar det elavtal som passar just er verksamhet bäst. Hos oss får du alltid en personlig kontakt som ger dig rådgivning och koll på läget. Fyll i vårt formulär och få en offert eller kontakta oss så hjälper vi er. 

Trädstammar i skog

Bioel ger dig lokal och förnybar el

Med Bioel får ditt företag förnybar el producerad i Strängnäs och Eskilstuna.

Händer plockar upp ett grodyngel ur vattnet

Bra Miljöval ger ditt företag förnybar el

Med Bra Miljöval får ditt företag el som är producerad från förnybara källor. Vatten, vind- eller biokraft.

Brygga vid stilla sjö i solnedgång

Elens ursprung

Hur produceras den el vi säljer och vad har vår elproduktion för påverkan på miljön?