Installera laddstolpe eller laddbox

Möjligheten att kunna ladda sin elbil när den står parkerad är en av de viktigaste förutsättningarna för att kunna skaffa elbil. Som fastighetsägare eller företagare har du stor möjlighet att bidra till ett mer hållbart Strängnäs genom att erbjuda dina boende och anställda laddning. Vi hjälper dig hela vägen!

Välj laddstation efter behov

Våra laddstationer tillverkas av de ledande leverantöerna på marnaden och har hög driftsäkerhet. Vi hjälper dig att identifiera ditt laddningsbehov och föreslår sedan den laddstation som är bäst lämpad för ändamålet.

Vi hjälper dig hela vägen

Som helhetsleverantör hjälper vi dig med hela installationen - om du vill. Föredrar du din egen elinstallatör kan vi ge instruktioner för installation.

Driftsätt tryggt och säkert

I driftsättningen kopplas laddstationen upp mot vårt system för att sedan övervakas kontinuerligt av vår driftcentral. Samtidigt lägger vi upp laddkortens behörighet.

Du bestämmer vem som får tillgång till laddstationen och varje användare betalar för sin egen förbrukning. Dessutom kan du själv sätta vilket pris du vill per kilowattimme. vi tar hand om fakturering, service och drift vilket innebär minimal administration för dig.

Service- och administrationsavtal

I serviceavtalet ingår mjukvaruuppdateringar för att laddaren ska kunna kommunicera med bilen och återkommande service på plats. Dessutom har användarna tillgång till laddhjälp dygnet runt via vår kundservice.

Administrationsavtalet innebär att vi kan fakturera slutanvändaren direkt, utan dig som mellanhand. Du får även förbrukningsstatistik för laddstationen.

Intresseanmälan - fyll i dina uppgifter

Karta över laddplatser i Sverige

Laddkarta

Ladda på över 700 laddplatser runtom i Sverige. 

Privat: Paketlösning för elbilsladdning

Våra laddboxar passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och är speciellt anpassade för laddning i hemmet.