""

Surfa snabbt med stadsnätet

Stadsnätet i Strängnäs har sedan starten drivits av oss på SEVAB Strängnäs Energi. Men det mesta blir bättre om man gör det tillsammans, därför har vi gått samman med stadsnäten i Eskilstuna, Västerås och Hallstahammar och bildat drift- och utvecklingsbolaget Fibra.

Detta innebär att varje kommun äger sitt eget stadsnät och att Fibra driver- och utvecklar nätet åt oss. Genom att göra saker tillsammans blir vi starkare än vad varje stadsnät varit var för sig och på så vis kan vi leverera ännu bättre kvalitet till dig som är ansluten.

Fibra - både för stora och små företag

Fibra levererar fastighetsanslutningar och en öppen infrastruktur där ett stort antal tjänsteleverantörer levererar bredbandstjänster till företag. Med en anslutning till Fibras nät kan du också få tillgång till produkter som kapacitet, svartfiber, våglängd eller operatörshotell. Fibra har lösningar som passar både det stora och det lilla företaget. 
Som kund hos Fibra får ni en personlig kontakt med lokal kännedom som hjälper er att hitta den bästa lösningen för just er verksamhet. 

""

Har du en fråga?

Vill du veta mer om Fibra eller vill ställa en fråga? Kontakta gärna Fibras kundservice. 

""

Upplever du störningar i nätet?

Se alla planerade och oplanerade avbrott för Fibra.