Till sidans huvudinnehåll
23/65 (visa lista)

Strängnäsbygdens ryttarförening är Årets förening 2022

Utmärkelsen Årets förening inom samarbetet med vårt elavtal Strängnäs-el. Denna gång går utmärkelsen och de 15 000 kronorna till Strängnäsbygdens ryttarförening.

Motiveringen lyder:

En förening som sprider positiv anda och har en stark vi-känsla. De erbjuder en plats för alla oavsett ålder, bakgrund eller erfarenhet. De gör oss stolta med sitt engagemang och synliga ambassadörskap för Strängnäs-el.

-Vi i juryn är väldigt stolta över att dela ut priset Årets förening till Strängnäsbygdens ryttarförening. Det är en förening som är inkluderande oavsett ålder och tidigare erfarenhet som dessutom visar stort engagemang för sitt Ambassadörskap för Strängnäs-el, säger Ulrika Thorén, säljkoordinator och ansvarig för Strängnäs-els ambassadörer.

Strängnäsbygdens ryttarförening är en ideell förening som bedriver flera olika aktiviteter inom hästsporten med fokus på ridskoleverksamhet för alla oavsett ålder och kunskapsnivå. De är medlemmar i Svenska Ridsportförbundet.

Fakta om utmärkelsen Årets förening

  • Föreningsutmärkelser inom tre kategorier har delats ut inom vårt samarbete med Strängnäs-el under många år. 2020 ersattes de tre kategorierna med utmärkelsen Årets förening.
  • Omröstningen sker genom en öppen nominering där vem som helst får nominera sin favoritförening bland våra ambassadörer för elavtalet. Två finalister och en vinnare utses sedan av intern jury. Den vinnande föreningen får 15 000 kronor och även exponering i vår kundtinding, våra sociala kanaler och här på vår webb.
  • De kriterer finalisterna och vinnaren måste uppfylla är:
    - Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Strängnäs-el.
    - Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.

Kriterier Årets förening

  • Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Strängnäs-el.
  • Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.