Till sidans huvudinnehåll
Ett barn spelar fotboll

Lokal sponsring med Strängnäs-el

Vi värnar om det lokala föreningslivet och kan tack vare vårt lokala föreningssamarbete med Strängnäs-el sprida vårt sponsringsbidrag brett över hela kommunen.

SEVAB Strängnäs Energi har en lång tradition av sponsring till olika event och föreningar i kommunen. Och för att bemöta den allt större efterfrågan om sponsring skapade vi ett sponsringsupplägg med Strängnäs-el. Det är idag vårt primära sponsringserbjudande till kultur- och föreningslivet i Strängnäs kommun. 

Sponsringsupplägget innebär ett samarbete där din förening blir ambassadör för vårt populära och elavtal Strängnäs-el och därmed får ta del av SEVABs sponsringsbidrag. Exakt hur mycket som tillfaller din förening beror på hur många kunder som kryssat för och valt just din förening. Det betyder att ju fler kunder som tecknar Strängnäs-el och väljer din förening – desto större blir sponsringen till er.

Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara ambassadör för Strängnäs-el och hur du gör din ansökan. 

Barn i idrottslag håller i pokal

Anmäl din förening till Strängnäs-el

Vill din förening också vara ambassadör för vårt populära elavtal Strängnäs-el och ta del av vår sponsring? Skicka in en intresseanmälan här.