Till sidans huvudinnehåll
55/65 (visa lista)
Kristina Hansen, Strängnäs Sportdykarklubb

Strängnäs Sportdykarklubb är Årets förening 2020

För sjätte året i rad delar SEVAB ut pris till eldsjälar inom föreningslivet. I år går utmärkelsen till Strängnäs Sportdykarklubb.

En aktiv klubb som med glädje och engagemang i alla åldrar gör en insats för sin närmiljö, sina medlemmar och sist men inte minst för Strängnäs-el.

Så lyder motiveringen till att Strängnäs Sportdykarklubb utses till Årets förening av SEVAB. Årets förening vinner 15 000 kronor. Kristina Hansen, sekreterare i Strängnäs Sportdykarklubb, tar emot blommor och diplom med ett stort leende.

- Det är fantastiskt kul att vi blir utsedda till Årets förening. Vilken ära! Vi är jätteglada över samarbetet med Strängnäs-el. Det ger oss mycket i form av både nätverk och tillskott till föreningens kassa, säger hon.

Om Strängnäs-el

49 föreningar i Strängnäs kommun representerar elavtalet Strängnäs-el. Ambassadörskapet innebär att föreningen marknadsför Strängnäs-el till sina medlemmar och supporters. Därmed får föreningen ta del av SEVABs sponsringsbidrag. Kunder som tecknar elavtal kryssar för vilken förening de vill sponsra. Ju fler kryss från kunder en förening får, desto större blir bidraget till föreningen.

 Blir det din förening som vinner nästa år? Här är kriterierna:

  • Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Strängnäs-el.
  • Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.