Till sidans huvudinnehåll

IK Viljan Strängnäs utsedd till Årets förening 2023!

Utmärkelsen Årets förening inom samarbetet med vårt elavtal Strängnäs-el går i år till IK Viljan Strängnäs, en förening som genomsyrar glädje och gemenskap som når från de allra yngsta i Bollskolan till seniorerna.

IK Viljan Strängnäs bjuder in till gemenskap och glädje i sporten på ett självklart sätt. Det är en förening och klubb för alla. Det roliga och lekfulla varvas med det lärorika i samspel med regler och samarbete, såväl på som utanför planen. En stolt förening som med stort engagemang visar på goda värderingar och agerar förebilder i sin verksamhet.

Så lyder motiveringen till att IK Viljan Strängnäs utses till Årets förening och därmed vinner 15 000 kronor. 

Fredrik Eng, klubbchef i IK Viljan Strängnäs, berättar hur det känns att vara årets förening 2023. 

- Väldigt bra! Det är roligt att folk vill visa sin uppskattning, och det känns inspirerande att få vara en del av en uppskattad förening,

Se finalistfilmen om IK Viljan Strängnäs

Ikoner för olika kontaktvägar

Vi hjälper dig att välja elavtal

Det är inte alltid lätt att välja elavtal när det finns en uppsjö av olika elhandelsföretag som slåss om din uppmärksamhet. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det elavtal som passar dig bäst. 

Brygga vid stilla sjö i solnedgång

Elens ursprung

Hur produceras den el vi säljer och vad har vår elproduktion för påverkan på miljön?

Barn i idrottslag håller i pokal

Anmäl din förening till Strängnäs-el

Vill din förening också vara ambassadör för vårt populära elavtal Strängnäs-el och ta del av vår sponsring? Skicka in en intresseanmälan här.