Tidigare nummer av Hos Oss

Här kan ni läsa tidigare nummer av vår kundtidning Hos Oss. Klicka på bilden för att läsa tidningen digitalt.

Hos Oss nr 2 2018

Nyttan och nöjet med kommunalt vatten, nya riktlinjer kring matavfallssortering, svalkande vattendrinkrecept - och mycket mer såklart! Nu finns ett nytt nummer av Hos Oss att läsa, lagom till hängmattan hägrar. Glad sommar!

""

Hos Oss nr 1 2018

I årets första nummer av Hos Oss träffar vi eldistributionsteknikerna Johan och Mattias och följer dem i deras vardag. Du får även läsa om laddstolpar, gröna trädgårdstips, fyra steg till ett tekniksmart hem och mycker mer.

""

Hos Oss nr 3 2017

Dåtid möter nutid på Gripsholms slott och om anrika byggnader som byggs upp av modern fjärrvärme från SEVAB. 

""

Hos Oss nr 2 2017

I vårt andra nummer för 2017 handlar huvudreportaget om eldsjälarna bakom Strängnäs klädbytardag/loppis. Läs även om vad Amazons etablering i Ärla betyder för oss, midsommarens öppettider och om den rosa påsen. Trevlig läsning!

""

Hos Oss nr 1 2017

Det här numret handlar om stadsnät i vår vardag. Vi träffar en familj där fiber har gjort vardagen mycket lättare. Vi skriver även om att färgsorteringen får en till påse, påskens öppettider och hur du smidigt kan hantera farligt avfall. Trevlig läsning!

""

Hos Oss nr 3 2016

Detta nummer kom ut i november 2016 och huvudreportaget handlar om el och hur viktig den är i vår vardag. Vi träffar en person där el är livsavgörande. Du kan även läsa om den bästa elprylen. Trevlig läsning!

""

Hos oss nr 2 2016

Detta nummer kom ut i juni 2016 och huvudreportaget handlar om kommunalt vatten där vi träffar en kund som precis fått kommunalt vatten dragit till sin sommarstuga. Detta gjorde att boendet ändrades radikalt till det bättre. Hoppas du får en trevlig läsning.

""

Hos Oss nr 1 2016

Detta nummer kom ut i mars 2016 och huvudreportaget handlar om vårt elavtal Strängnäs-el. Trevlig läsning!

""

Hos Oss nr 2 2015

Detta nummer kom ut i november 2015 och huvudreportaget handlar om Fjärrvärme och hur bekvämt det är. Det står även en hel del annat smått och gott om Fibra och vad du inte får spola ner i toan. Hoppas du får en trevlig läsning.