Information med anledning av covid-19

Här hittar du information om hur vi anpassat vår verksamhet och arbetssätt med anledning av den pågående pandemin. Allt eftersom riktlinjer förändras kan informationen komma att uppdateras.

Redan från kännedomen om covid-19 i början av 2020 har vi tagit situationen på största allvar och vidtagit ett flertal åtgärder för att inte riskera smittspridning hos vare sig våra egna medarbetare eller våra kunder. Vi följer de råd och rekommendationer som myndigheterna ger och följer upp och bevakar händelseutvecklingen noggrant.

För dig som kund innebär det bland annat att det för tillfället inte går att besöka våra receptioner och begränsade möjligheter för övriga personliga besök. Men vi gör allt vi kan för att vara lättillgängliga och kunna ge dig så bra service som möjligt trots det rådande läget.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss kan du göra det på flera olika sätt. Det går bra att ringa, mejla eller beskriva ditt ärende i ett kontaktformulär. Vi har också en chattfunktion på vår webbsida där du kan ställa frågor direkt och du kan även kontakta oss via Facebook.

Du når oss på telefon 0152-460 50 eller e-post kundservice@sevab.com 

Här kan du se våra öppettider för vår kundservice (länk).

Receptionen på Dammvägen

Eftersom vår reception är stängd för närvarande släpper vi bara in förbokade besök. Har du en inbokad tid med någon hos oss måste du själv kontakta personen du ska besöka när du kommer.

Återvinningscentraler

Våra återvinningscentraler är öppna som vanligt. I den mån det går ber vi dig besöka dem under vardagar i stället för på helgen, då vi har flest besökare. Trafikvakter begränsar flödet av besökare in till anläggningarna på helgerna och köer kan uppstå. Våra studiebesök är just nu kraftigt begränsade och genomförande bedöms individuellt.

Här hittar du öppettider till Kvitten återvinningscentral (länk) och här hittar du Läggesta återvinningscentrals öppettider (länk).

Arbete hemma hos dig

Vid akuta fel som måste åtgärdas och vid nödvändigt underhåll då vi måste besöka din bostad kontaktar vi alltid dig. Vår personal bär vid hembesök skyddsutrustning i form av munskydd, visir och skyddshandskar. Ett krav för att våra tekniker ska få göra besök i hemmiljö är att både de, och ni som bor i fastigheten, respekterar riktlinjerna för att hålla avstånd och att samtliga är symptomfria.

Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen!
Medarbetare i kundservice hjälper kund vid disk.

Kontakta kundservice

Vi hjälper dig att teckna elavtal, anmäla flytt eller beställa någon av våra tjänster.

Ikon för öppettider

Våra öppettider

Idag har vi följande öppettider:

Öppettider Kvitten Återvinningscentral 07.00 – 19.00
Öppettider Läggesta Återvinningscentral Stängt
Kundservice 08.00 – 16.00