Bild på Joakim Lundström och Linda Sterner, representanter från Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare som är Årets förening 2021

Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare är Årets förening 2021

För sjunde året i rad delar vi ut utmärkelsen Årets förening inom samarbetet med vårt elavtal Strängnäs-el. Denna gång går utmärkelsen och de 15 000 kronorna till Strängnäs-Malmby Orienteringlöpare.

Motiveringen lyder: 

Sätter gammal som ung i rörelse, året runt i både skog och stad. Välkomnande, positiv och med aktiviteter för alla är föreningen en förebild som ambassadör för Strängnäs-el. 

- Det är otroligt ärande att få detta pris! Jag vill rikta ett stort tack till alla våra medlemmar som är så otrolig engagerande och som verkligen hjälper oss i föreningen, säger en strålande glad Fredrik Lundström, ordförande för Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare, som tog emot priset på inspelningen av den digitala årsträffen för Strängnäs-el.

Fakta om utmärkelsen Årets förening

  • Föreningsutmärkelser inom tre kategorier har delats ut inom vårt samarbete med Strängnäs-el under många år. 2020 ersattes de tre kategorierna med utmärkelsen Årets förening.
  • Omröstningen sker genom en öppen nominering där vem som helst får nominera sin favoritförening bland våra ambassadörer för elavtalet. Två finalister och en vinnare utses sedan av intern jury. Den vinnande föreningen får 15 000 kronor och även exponering i vår kundtinding, våra sociala kanaler och här på vår webb.
  • De kriterer finalisterna och vinnaren måste uppfylla är:
    - Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Strängnäs-el.
    - Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.
Bild på märkessköld för Strängnäs-el på gräs

Alla vinner med Strängnäs-el

Vårt schyssta och lokala elavtal som gynnar både dig, miljön och föreningslivet i Strängnäs.