""

Grattis till årets föreningshjältar!

För fjärde året i rad delar SEVAB Strängnäs Energi ut pris till eldsjälar inom föreningslivet. Den här gången går utmärkelserna till Åkers IF, Helgarö Bygdegård och SMOL. Priset är 10 000 kronor per kategori och tillfaller föreningen som vinnaren tillhör.

Och här är vinnarna!

Årets eldsjäl - Sven Åke Högkvist

Med ett brinnande intresse har Sven-Åke Högkvist verkat för sin förening så att den ska utvecklas i både smått och stort. Under de 60 år (!) som han suttit i huvudstyrelsen har Åkers IF nått stora framgångar både sportsligt och utanför planen.

Årets prestation - Helgarö Bygdegårds styrelse

Tack vare en styrelse som bidragit med stöd och kraft har den stora ombyggnationen i Helgarö Bygdegård blivit genomförd. Trots tidspress och oförutsedda problem som kan uppstå i gamla hus blev renoveringen genomförd i tid och på ett effektivt sätt. På bilden syns två representanter från styrelsen; Tina Bergström och Liselott Ek.

Årets miljöinsats - Stig Johan Wiklund, SMOL

Med sin positiva energi har Strängnäs-Malmby Orienteringslöpares nya medlem Stig-Johan Wiklund bidragit med idéer till gruppen som jobbar med klubbens arrangemang och tävlingar. Stig-Johan hjälpte föreningen att arrangera två orienteringstävlingar med minskad miljöpåverkan jämfört med tidigare år. På bilden syns Linda Sterner som tog emot priset i Stig-Johans ställe.