""

Fånga Strängnäs kommun och dess pärlor på bild!

Dela med dig av dina bästa bilder på vår underbara kommun. Varje år ger vi ut en uppskattad almanacka. Nu söker vi bilder till 2018 års almanacka.

Så ta fram kameran eller mobilen och fotografera något som knyter an till Strängnäs kommun. Låt dig gärna inspireras av olika årstider. Eller har du bilder du redan fotat det gångna året? Skicka in dina foton till tavling@sevab.com och tävla om biobiljetter och chansen att just din/dina bilder hamnar i SEVABs almanacka för 2018 som i december delas ut till alla hushåll i Strängnäs kommun.

Tänk på att berätta i mejlet var bilden är tagen, vem fotografen är och vilken månad den är fotad.

 

Tävlingsregler:

En person kan lämna flera tävlingsbidrag. Varje tävlande har ensamt ansvar för att uppladdad bild inte bryter mot lag, moral eller etik.

Deltagare godkänner att bilderna kommer att publiceras i 2018 års almanacka som delas ut i Strängnäs kommun. Bilden du tävlar med måste finnas i en kvalitet som gör att den kan tryckas i en almanacka. (Minst 150 dpi, 15 x 15 cm).

Tävlingen är öppen till och med den 6 oktober 2017. Därefter utses vinnarna av en jury från kommunikationsavdelningen på SEVAB.

 

Lycka till!

Med Vänlig Hälsning SEVAB Strängnäs Energi