Vinnare av föreningsutmärkelser 2017.

Grattis till årets föreningshjältar!

För tredje året i rad delade SEVAB ut föreningsutmärkelser i samband med den årliga föreningsträffen med Strängnäs-el. Tre glada vinnare lyste upp scenen på Strängnäs Business Park torsdag 19 oktober när de tog emot priset.

SEVAB delar ut pris till tre föreningar som utmärkt sig i kategorierna Årets Miljöinsats, som bidrar till en positiv utveckling för nuvarande och kommande generationer, Årets Prestation, som åstadkommer något utöver det vanliga och Årets Eldsjäl, som med brinnande engagemang bidrar till stort och smått. 
   Från februari till september får personer inom eller utanför föreningarna skicka in förslag via vår hemsida, på vilka som ska nomineras och varför.

I år gick utmärkelserna till tre riktiga föreningshjältar som alla verkar i helt skilda föreningar - bågskytte, körsång och hockey!

Ett stort grattis önskar vi årets vinnare:

Årets eldsjäl

Nore Åhlund, Stallarholmens Bågskytteklubb fick ta emot priset för Årets eldsjäl. Nore är en eldsjäl med ett brinnande intresse för bågskyttesporten. Han har med stort och genuint engagemang arbetat ideellt för Stallarholmens Bågskytteklubb under de senaste 45 åren.

 

Årets prestation

Årets prestation gick till Magnus Ädel, Lövsångarna, som leder och lyfter hela körens prestationer mot nya höjder. Magnus är en sann glädjespridare som varje vecka kommer till körövningarna där han full av energi och inspiration leder, uppmuntrar, stöttar och utmanar kören.

Årets miljöinsats

I den tredje klassen, årets miljöinsats, tillföll priset Lena Andersson och Åker/Strängnäs HC som gjort en viktig insats i att gå från ord till handling och organisera en stor insamling av tomburkar och flaskor där hela föreningen deltog.