SEVAB på Bo-Leva-Verka

På lördag 5 mars är det dags för Bo-Leva-Verka och Näringslivsdagen i Strängnäs. SEVAB kommer att finnas på plats för att berätta om Miljödiplomering och vårt populära elavtal Strängnäs-el. Du kommer även att få träffa några av de lokala föreningar och samarbetspartner för Strängnäs-el. Se lista nedan.

Mässan håller till på Svenska Hem Arena i Strängnäs och arrangeras av Företagarna Strängnäs- Mariefred tillsammans med Strängnäs kommun. Det är ca 120 företag som ställer ut på mässan samt att Ung Företagsamhet Södermanland också finns på plats - viket ger hela mässan en ny dimension, då kreativa ungdomar fördelade på över 100 företag är med och ställer ut. Här kan du läsa mer om Bo-Leva-Verka. http://strangnasentre.hemsida24.se/

Missa inte denna inspirerande näringsrika dag!

Vi värnar om det lokala föreningslivet och har därför bjudit in några av föreningar till att delta och synas tillsammans med oss på lördag. Nedan nämnda föreningar och samarbetsparter har du möjlighet att träffa på lördag. De kommer berätta mer om dereas verksamheter samt förklara nyttan med vårt populära elavtal Strängnäs-el. Missa inte det.


- IK Viljan

- Satsa Friskt
- Strängnäs Gymnastikförening

- SMOL

- Åker Strängnäs Hockey

- Strängnäs IBK

- Strängnäs Ornotologiska klubb