Finalister Årets förening 2023!

Vi fick in många fina nomineringar när det blev dags att föreslå föreningen i era hjärtan till Årets förening inom Strängnäs-el.

Vi är väldigt glada över det engagemang alla ni som nominerat har visat och har med eran hjälp valt ut två värdiga finalister: Strängnäs Ornitologiska Klubb och IK Viljan Strängnäs. Här kan ni se filmer om finalisterna.

Strängnäs Ornitologiska Klubb

IK Viljan Strängnäs

Kriterier Årets förening

  • Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Strängnäs-el.
  • Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.

Fakta om utmärkelsen Årets förening

  • Föreningsutmärkelser inom tre kategorier har delats ut inom vårt samarbete med Strängnäs-el under många år. 2020 ersattes de tre kategorierna med utmärkelsen Årets förening.
  • Omröstningen sker genom en öppen nominering där vem som helst får nominera sin favoritförening bland våra ambassadörer för elavtalet. Två finalister och en vinnare utses sedan av intern jury. Den vinnande föreningen får 15 000 kronor och även exponering i vår kundtinding, våra sociala kanaler och här på vår webb.
  • De kriterer finalisterna och vinnaren måste uppfylla är:
    - Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Strängnäs-el.
    - Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.