Elrådgivare hjälper dig att välja rätt elavtal

Vi vet att det finns en uppsjö av olika elhandelsföretag och elavtal som slåss om din uppmärksamhet. Vi är din lokala elhandlare och vår elrådgivare hjälper dig gärna att välja rätt.

Du som elhandelskund har rätt att vara trygg

Vi kan el. Våra krafthandlare köper, säljer och följer elmarknaden för att förutspå prisförändingar. Vår elrådgivare är alltid uppdaterade för att kunna erbjuda dig det bästa avtalet hos oss utefter dina behov.

Teckna med oss - få  en välkomstpremie

Vi både ringer och besöker Strängnäsområdet och informerar om våra elavtal och vilket avtal som skulle passa dig bäst. Om du vid uppringning tecknar nytt elavtal hos oss kommer du även att få en välkomstpremie till ett värde av 300-500 kr.

Vi finns här och hjälper dig gärna att förklara något som du tycker verkar krångligt när det kommer till att teckna elavtal. Det går även bra att ringa direkt till kundservice på 0152-460 50 för att få information om våra avtal och ställa frågor.

När vi besöker ditt område

Inför våra besök skickar vi ut information om att vi kommer besöka just ditt område. Vi har alltid våra gula arbetskläder med tydlig logga och företagslegitimation som bekräftar att vi kommer från SEVAB Strängnäs Energi. 

Hör av dig så ringer jag upp!

Zaid Al-baghday

  

Vindkraftverk på kulle.

Ursprungsmärkning visar var elen kommer ifrån

Du som tecknar elavtal hos oss kan även välja hur du vill att elen ska produceras. Läs mer om ursprungsmärkningen av vår el.

Illustration av diagram.

Så fungerar elmarknaden

Elen vi använder produceras både i Sverige och utomlands. All el går in i ett gemensamt stamnät och distribueras ut över hela landet.