Kunduppgifter

Mina kunduppgifter hittar du högst upp till höger efter att du har loggat in.

Uppdatera kunduppgifter

Postadress, husnummer, port/uppgång, postnummer och postort är de adressuppgifter vi har registrerade på ditt kundnummer. Dessa uppgifter ska enbart uppdateras av dig om något är felaktigt.

E-postadress: du måste ha en e-postadress registrerad för att kunna använda Mina sidor.

Hemtelefon och mobiltelefon är bra om du håller uppdaterade så vi har korrekta uppgifter om vi behöver kontakta dig i ett ärende.

När du ska flytta ska du inte ändra dina adressuppgifter här utan då ska du använda vårt formulär för flyttanmälan.

Lägg till/ändra tillfällig adress

Om du vill att vi ska skicka brev och fakturor till en annan tillfällig adress under en period så ange det här. Det är viktigt att du anger från och med-datum och till och med-datum. När till och med-datum är uppnått kommer dina ordinare adressuppgifter automatiskt att gälla igen.

Lösenord

Första gången du loggar in är det gamla lösenordet den 3-siffriga kod som du tidigare loggat in med på Mina sidor. Det nya lösenordet måste innehålla 6 tecken varav 1 stor bokstav och när du har angivit det måste du även bekräfta det och trycka på Byt lösenord innan det börjar att gälla.

Om du vill byta lösenord en gång till måste du även nästa gång ha 6 tecken varav 1 stor bokstav. Detta på grund av säkerhetsskäl.