Vad kostar det att ladda en elbil?

När du laddar 1 kWh med semisnabb laddning via laddbox hemma hos dig betalar du 1,25 kronor för 1 kWh. När du laddar med samma typ av laddning fast på stan kostar det cirka 3 kronor per kWh. Läs vidare om hur mycket det kostar att ladda elbilar och att köpa laddbox!

Vad kostar det att ladda elbilen i hemmet?

Man brukar säga att en elbil drar cirka 2 kWh per mil. Att ladda upp bilen hemma med 1 kWh kostar runt 1,25 kronor. Med hemmaladdning via en laddbox kan du känna dig trygg med att det är billigt sätt att ladda bilen på.

Vad kostar en laddbox?
Våra laddboxar finns med och utan kabel och kostar från 24 9990 kronor. I priset ingår även standardinsallation och dynamisk lastbalansering för en trygg och säker hemmaladdning. Om du använder dig av Grön rot-avdrag vid installationen av din laddbox kan du få både material- och arbetskostnader avdragna med upp till 50%.

Vad kostar det att ladda elbilen på stan?

Tillsammans med laddoperatören Mer har vi fixat laddmöjlighet på laddstationer både i och utanför Strängnäs. Ladda ner appen Mer Connect Sverige och få tillgång till alla laddstationer som finns med i Mers publika laddnätverk. Du betalar 5 kr/kWh för publik snabbladdning ovh 3 kr/kWh för publik destionationsladdning. Genom att skaffa Mers abonnemang, som dessutom är bindningsfritt, betalar du bara för elen du laddar.