Beställ en laddbox

Ladda din bil hemma på ett enkelt, säkert och effektivt sätt med en laddbox. Vi erbjuder laddboxar från marknadsledande tillverkare av laddutrustning via vår partner Mer. I priset ingår standardinstallation och dynamisk lastbalansering. Laddboxarna passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden

Laddbox Alfen Single Pro-line

Snygg och smidig laddbox med en effekt på 11 kW. Välj mellan fast uttag eller 5 meter kabel. Den smarta laddboxen kopplas upp med 4G och levererar en månadsrapport över din förbrukning.


Pris från: 11 250 kr

Inklusive standardinstallation, lastbalansering och nyttjande av skattereduktion för grön teknik. Pris utan skattereduktion från 22 500 kr, inklusive standardinstallation. Samtliga priser är inklusive moms.

Alfen S-line 11kW

Denna stilrena laddbox från Alfen är en säker laddbox i smidig design som tillverkas i Europa. Den är försedd med många smarta funktioner och installeras med lastbalansering som gör det lätt att ladda hemma.

Pris från: 9 420 kr

Inklusive standardinstallation, lastbalansering och nyttjande av skattereduktion för grön teknik. Pris utan skattereduktion från 18 840 kr, inklusive standardinstallation. Samtliga priser är inklusive moms.

CTEK CC2 Dual 11kW

En laddbox från CTEK med en effekt på 11 kW. Välj mellan två uttag eller två kablar á 7,5 m. Perfekt för dig som behöver ladda två elbilar samtidigt. Den smarta laddboxen kopplas upp med 4G och levererar en månadsrapport över din förbrukning.

Pris från: 16 830 kr

Inklusive standardinstallation, lastbalansering och nyttjande av skattereduktion för grön teknik. Pris utan skattereduktion från 33 660 kr, inklusive standardinstallation. Samtliga priser är inklusive moms.

Garo GLB+ 4G

Laddboxen Garo GLB+ är utvecklad för säker och effektiv laddning och är försedd med DC-övervakning enligt krav i Elinstallationsreglerna. Går att beställa med uttag eller fast kabel.


Pris från: 12 495 kr

Inklusive standardinstallation, lastbalansering och nyttjande av skattereduktion för grön teknik. Pris utan skattereduktion från 24 990 kr, inklusive standardinstallation. Samtliga priser är inklusive moms.

Ska jag köpa en laddbox med uttag eller fast kabel?

När du ska köpa en laddbox behöver du ta ställning till om du ska köpa en laddbox med fast kabel eller laddbox med uttag och kabel som du kan ta med dig. Många tycker att laddbox med kabel är ett bra alternativ eftersom du då kan ta med kabeln när du är ute och åker. Med laddbox med uttag kan du anpassa dig när du skaffar en ny bil som kanske har ladduttaget på en annan plats. Läs mer om att ladda elbilen hemma här!

Insida av tanklock till elbil

Här är allt du behöver veta om elbilsladdning

I startgroparna för att skaffa elbil och har funderingar kring hur det funkar med laddning? Här finns allt du behöver veta om elbilsladdning.

Elbil på väg omgiven av skog

Rotavdrag för laddbox hemma – det här gäller

Från den 1 januari 2021 införs ett grönt rotavdrag för ”Grön Teknik” som bland annat gäller för installation av laddbox hemma. Här kan du läsa mer om det gröna rotavdraget.