Få tid över med e-faktura!

Betala din faktura på okrångligt sätt. Med e-faktura kan du koppla av istället för att sitta och skriva in långa OCR-nummer, samtidigt som du värnar om miljön då det inte går åt varken papper eller transporter för att din faktura ska hitta fram till dig.

Om du väljer att ha e-faktura från oss slipper du vår pappersfaktura i din brevlåda. Den skickas istället till din internetbank där du godkänner den och sedan är den betald. Enklare än så här blir det inte att bry sig om miljön.

Andra bra fördelar med e-faktura är:

  • Det är snabbt, smidigt, tryggt och enkelt.
  • Du slipper skriva in långa OCR-nummer och riskera att det blir fel siffror så pengarna hamnar på fel ställe eller att betalningen uteblir.
  • Fakturan kommer till dig nästan en vecka tidigare än om den ska printas och skickas med post. Du har fakturan i din internetbank redan samma dag som vi producerar den.
  • I de flesta internetbanker går det att välja automatisk betalning. Då kommer dina pengar alltid fram inom betalningstiden.

Nu har vi gjort det enkelt för dig att byta, fyll i formuläret nedan. Anmäl e-faktura redan idag och spara både miljö och tid!