Gröna avfallskärl i ett sorteringsrum.

Fastighetsnära insamling

Vi erbjuder professionell hjälp med din fastighetsnära insamling (FNI). Vi levererar och hämtar kärlen och ser till att ditt avfall tas om hand på bästa möjliga sätt.

Vi hjälper dig

Att återvinna ska vara enkelt. Vi förstår att det kan vara svårt att veta hur din fastighet ska ta hand om olika avfall och restprodukter, därför hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just dig. Genom att teckna ett avtal med oss kan du sänka dina kostnader och förenkla din hantering.

Vad är fastighetsnära insamling?

Fastighetsnära insamling (FNI) innebär att hushållsavfall, matavfall och förpackningar sorteras i olika kärl nära fastigheten. Vi levererar kärlen, tillhandahåller dekaler och information att sätta upp i sorteringsrummet. Vi hämtar det sorterade materialet och lämnar det till återvinning.

Beställ FNI idag

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer information eller boka ett kostnadsfritt besök av en säljare, eller få en offert.

Varför ska dina boende sortera?

Genom att erbjuda dina kunder sortering nära fastigheten spar du både tid och pengar. Det är högre avgifter på att lämna avfall till förbränning, än det är att lämna avfall till återvinning. Dessutom sparar du naturligtvis på vår miljö och bidrar till en bättre framtid.

Visste du exempelvis att endast en tredjedel energi går åt vid återvinning av pappersförpackningar jämfört med nyproduktion? Det är en av många anledningar till att sortering är miljömässigt lönsamt.

""

Ladda ner sorteringsinformation

Hjälp dina kunder att sortera! Här kan du ladda ner sorteringsinformation.